Pressure Independent Valves

Robinete independente de presiune

PICCV
Robinetul de control liniarizat independent de presiune (PICCV) este un robinet cu 2 căi care combină funcţia de control cu cea a unui robinet independent de presiune, creând UN  singur robinet de precizie, neinfluenţat de variaţiile de presiune din sistem.
YouTube-Video

 

 

EPIV
EPIV este un robinet cu 2 căi care nu este influenţat de variaţiile de presiune din sistem. EPIV măsoară direct debitul, combinând un debitmetru cu un robinet de control. Servomotorul are un algoritm complex care modulează controlul robinetului pentru a menţine valoarea setpoint-ului debitului dată de controler. Valoarea citită a debitului este trimisă înapoi la controler folosindu-se un semnal standard, iar această valoare poate fi folosită de BMS pentru a gestiona şi dezvolta strategia energetică. Robinetul EPIV este special conceput pentru aplicaţii HVAC.

YouTube-Video

Flyer: EPIV

 

Belimo Energy Valve™
Stie ce se întâmplă cu energia. Cinci funcţii într-un singur robinet, inclusiv monitorizarea energiei.
Măsurare, control, echilibrare şi închidere cu un singur robinet- în plus, a cincea funcţie a noului robinet Belimo Energy Valve™ îţi arată unde se consumă energia. Acest robinet de control cu setarea electronică a debitului îţi pune la dispoziţie toate datele necesare optimizării consumului de energie în sistem, pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice şi pentru scăderea costurilor de operare.

YouTube-Video