Air Solutions Entry Page

Soluții pentru Aer:
Tratarea Aerului, Distribuție, Control și Feedback.

 

Gama noastră de servomotoare pentru clapete de la 0.4 m2 la 8 m2, cea mai largă la nivel mondial, include acționări rotative, lineare și cu rotație completă, toate beneficiind de o plajă bogată de cupluri și timpi de acționare. Servomotoarele noastre acoperă aproape orice necesitate de acționare pentru controlul aerului, tratarea acestuia, distribuție, feedback și retratare. Gama noastră include și servomotoare pentru proiecte speciale, pentru interior și exterior în condiții extreme, pentru implementare în sisteme OEM.

 

 

Servomotoare Standard

Belimo aduce servomotoare într-o gamă de bază clar structurată, durată de viață foarte lungă și consum de energie redus cât și accesorii universale care se pot folosi pe orice servomotor, indiferent de cuplul acestuia. Această abordare conduce la economii de timp și bani în implementarea proiectelor cât și la optimizarea costurilor.

Date Tehnice

Servomotoare Rapide

În sisteme de încălzire sau răcire, în ventilație, extracție sau sisteme VAV - servomotoarele foarte rapide de la Belimo deschid și închid clapete de aer sau robinete într-un timp foarte scurt și cu un nivel de zgomot minim. Astfel, se poate introduce imediat aer proaspăt în zone de producție, laboratoare sau alte zone speciale. Motoarele robuste, angrenajul și carcasa garantează un timp de viață foarte lung - chiar și în cele mai grele condiții. Reducerea automată a curentului în poziție de rapus și sistemul mecanic de blocare a cuplului asigură un nivel de consum energetic foarte scăzut. 

Date Tehnice

Servomotoare Lineare

Servomotoarele lineare de la Belimo impun noi standarde: unice în clasa lor, servomotoarele beneficiază de o cursă de până la 300 mm cu posibilitatea de a acționa milimetru cu milimetru fără a avea nevoie de alte accesorii pentru control. Aceste beneficii ușurează instalarea și economisesc bani.

Date Tehnice

Servomotoare cu Funcție de Siguranță Mecanică

Servomotoarele cu arc de revenire sunt disponbile în variante de la 2 la 30 Nm, toate cu același principiu de funcționare, cablare și tip de instalare.  Carcase solide, duble, lipite cu ultrasunete, ranforsate cu plăci de metal și tuburi de susținere asigură stabilitate și On the medium size two housing shells, welded together with ultrasound, reinforced with steel plates and hollow pillars, provide them with non-permeabilitate. În cazul în care tensiunea este întreruptă, clapeta sau vana acționată de servomotor este mișcată în poziția de siguranță prestabilită. Acest lucru asigură în mod eficient protecția sistemelor împotriva înghetului, scurgerilor de apă sau abur.

Date Tehnice

Servomotoare cu Funcție de Siguranță Electronică

Servomotoarele rotative, rapide și lineare cu funcția "Controlled Power Off", unice pe piață, deschid noi în domeniul asupra protecției sistemelor. SuperCap Management, funcție patentată de Belimo, asigură o alimentare stabilă și descărcare sigură a servomotoarelor SuperCap. Servomotoarele primesc suficientă tensiune și curent pentru a depăși fluctuații sau întreruperi de tensiune de până la 10 secunde. În situații în care tensiunea cate pe o durată de timp mai mare, servomotorul acționează clapetă sau robinetul într-o poziție de siguranță prestabilită

Date Tehnice